Brand: ATL
APT-BQ14B

Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru

64.00 lei

+
Pantaloni Colanti Tip Leggings Caldurosi pentru Dama, Marime S-M-L, Culoare Negru

Leggings dama caldurosi pentru iarna New ManiaBQ14B Leggings dama caldurosi pentru iarnaLeggings caldurosi foarte la modă și confortabili culoare negru - perfecte pentru iarna.Caracteristicile produsului:-Leggings foarte trendy, datorită flexibilității ridicate se potrivesc perfect cu forma corpului.
-Foarte practici. Materialul nu este translucid, este 100% opac.
-După purtare revin la dimensiunile lor originale. Terminatie in partea de sus cu banda elastica plata.
-Culoare - Negru.
-Fabricati prin tehnologie fără cusătură. In interior este material tip de blană pt caldura.
-Dimensiune: universala, se potrivesc pentru purtatorii marimilor S, M, L.
-Lungimea de la talie până in partea de jos a piciorului (fără întindere): 94cm
-Lățimea taliei (fără a se întinde): 30 cm
-Material exterior lycra, interior polar
Ambalaj: MelaminaProducator:ATLCod:ANN-BQ14B

Poti comanda online produsul Pantaloni Colanti Tip Leggings Caldurosi pentru Dama, Marime S-M-L, Culoare Negru la pretul de 64lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 64.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 64.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 64.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ14B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ14B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pantaloni colanti tip leggings caldurosi pentru dama, marime s-m-l, culoare negru

Comanda cu incredere