Brand: ATL
APT-BQ24A

Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru

33.00 lei

+
Pantaloni Colanti Tip Blugi Leggings 3 Sferturi pentru Dama, Marime S-M, Culoare Albastru

Leggings tip blugi dama trei sferturi culoare Albastru New ManiaBlugi/leggings foarte la modă și confortabili tip 3/4 .Caracteristicile produsului:De înaltă calitate.
-Blugi/leggings foarte trendy, datorită flexibilității ridicate se potrivesc perfect cu forma corpului.
-Ideal pentru tunici obișnuite și bluze. Foarte practici. Materialul NU este translucid, este 100% opac.
-După purtare revin la dimensiunile lor originale. Terminatie in partea de sus cu banda elastica plata.
-Dimensiune: potrivesc universal, pentru purtatori de dimensiune S, M
-Lățimea la talie: 30-45cm
-Lungime picior interioară: 45cm
-Lungimea exterioară a picioarelor: 74cm
-Lungimea statului: 24cm
-Culoare: Albastru
-Material: 65% bumbac, 30% poliester, 5% spandex
-Ambalaj: MelaminaProducator:ATLCod:ANN-BQ24A

Poti comanda online produsul Pantaloni Colanti Tip Blugi Leggings 3 Sferturi pentru Dama, Marime S-M, Culoare Albastru la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ24A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ24A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pantaloni colanti tip blugi leggings 3 sferturi pentru dama, marime s-m, culoare albastru

Comanda cu incredere