Brand: Kaminer
MXY-2843

Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil

203.00 lei

+
Panou Radiator Mobil tip Calorifer Electric cu Ulei, Putere 2000W, 3 trepte de Incalzire, Termostat Reglabil
Panou Radiator Mobil tip Calorifer Electric cu Ulei, Putere 2000W, 3 trepte de Incalzire, Termostat Reglabil

Caracteristici:
-design modern, încălzire uniformă.
-3 etape de încălzire, termostat reglabil.
-lumini de lucru.
-roți și mâner pentru o transport mai ușor.
-protecție termică împotriva supraîncălzirii.

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb
-nivel de încălzire: 2000 W (I + II) - 1200 W (II) - 800 W (I).
-zonă de încălzire: 26m2.
-dimensiuni externe: 98x8x81cm.
-tensiune și frecvență: 220V-240V ~, 50 Hz.
-lungime cablu: 110cm.
-greutate: ~ 10 kg.

Setu include:
-radiator.
-elemente de asamblare.
-rezervor de apă.
-suport pentru prosoape.

Incălzitor mobil cu ulei, cu termostat încorporat, care permite reglarea fluentă a temperaturii. Radiatorul este eficient și sigur, are un mâner special pentru deplasarea acestuia. Dispozitivul perfect pentru încălzire apartamente, precum și spații comerciale (magazine, birouri, garaje etc.).

Sistemul are trei trepte de încălzire (2000W maxim), care vă ofera o cameră caldă chiar și în vreme extrem de rece. Dispozitivul are protecție termică împotriva supraîncălzirii.

Proprietățile uleiului îl fac să se răcească lent - încălzitorul se mentine cald si dupa oprire. Radiatorul de ulei funcționează perfect ca o completare la sistemul de încălzire centrală, precum și la casele de vară.

Este liniștit și oferă o temperatură stabilă. Mânerul și roțile ușurează transportul încălzitorului. Accesoriile suplimentare - umidificatorul și suportul de prosoape fac radiatorul extrem de practic.

Producator:KaminerCod:MXY14-2843

Poti comanda online produsul Panou Radiator Mobil tip Calorifer Electric cu Ulei, Putere 2000W, 3 trepte de Incalzire, Termostat Reglabil la pretul de 203lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 203.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 203.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 203.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2843 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2843 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Panou radiator mobil tip calorifer electric cu ulei, putere 2000w, 3 trepte de incalzire, termostat reglabil

Comanda cu incredere