Brand: Malatec
MXY-6023

Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm

194.00 lei

Panou Portita de Siguranta Protectie Copii pentru Scari, Latime Extensibila intre 74-114cm

Panou Portita de Siguranta Protectie Copii pentru Scari, Latime Extensibila intre 74-114cmSPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-poarta este extensibila pe lățime: 74-114cm.
-greutate set: 4,75 kg.
-greutate cu ambalaj: 5.75 kg,Setul include:
-poartă.
-extensie de 28 cm.
-4 suruburi de ancorare.Poarta de siguranță montată pe cadru, care protejează împotriva pătrunderii pe scări, a trecerilor în încăperi unde există obiecte sau locuri valoroase care reprezintă o amenințare pentru copii.Poarta are o închidere dublă. Închiderea principală se află lângă zăvor și se deschide apăsând pe ambele butoane de pe părțile laterale. În partea de jos există o filă suplimentară de fixare care blochează partea înclinare.Poarta este realizată din oțel acoperit cu pulbere și nu are muchii ascuțite. În plus, construcția special proiectată a balamalelor nu permite prinderea degetelor. Balamaua de sus are o construcție închisă, iar distanța față de cadru este de numai câțiva milimetri, ceea ce face imposibilă punerea degetelor acolo. Balama inferioară este montată în structura cadrului și se merge perpendicular pe poartă, astfel încât nu este periculoasă.Setul include de asemenea o extensie care vă permite să montați poarta în locuri mai largi. Poarta poate fi utilizată atât cu un element suplimentar cât și cu un singur element.Ușa largă de deschidere largă, în ambele sensuri, permite trecerea liberă atunci dispozitivul nu este blocat. Instalarea dispozitivului de siguranță se bazează pe sistemul de extindere. Șuruburile de oțel sunt înșurubate direct în cadru și prin ajustarea corespunzătoare, întregul sistem este ajustat la lățimea trecerii.Producator:MalatecCod:MXY14-6023

Poti comanda online produsul Panou Portita de Siguranta Protectie Copii pentru Scari, Latime Extensibila intre 74-114cm la pretul de 194lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 194.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 194.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 194.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6023 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6023 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Panou portita de siguranta protectie copii pentru scari, latime extensibila intre 74-114cm

Comanda cu incredere