Brand: IsoTrade
MXY-3820

Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm

22.00 lei

Panglica Multicolora pentru Gimnastica Ritmica, Lungime 200cm
Panglica Multicolora pentru Gimnastica Ritmica, Lungime 200cm

Caracteristici:
-panglica de gimnastică multicolora va ajuta la cursuri ritmice, de fitness și de gimnastică.
-panglică lungă de 200 cm.

SPECIFICAȚII:
-lungime panglica: 200cm.
-lungime de bat: 30cm.
-vârstă: de la 3 ani.
-greutate cu ambalaj: 59g.

Panglică pentru gimnastică ritmică, multicoloră este ideală pentru ritmuri, cursuri de fitness sau gimnastică de artă. Panglica este foarte ușoară, perfectă pentru primele aranjamente coregrafice de dans și balet. Cureaua cu o încuietoare va permite extinderea benzii - poate fi de asemenea înfășurată în jurul mâinii.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-3820

Poti comanda online produsul Panglica Multicolora pentru Gimnastica Ritmica, Lungime 200cm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3820 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3820 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Panglica multicolora pentru gimnastica ritmica, lungime 200cm

Comanda cu incredere