Brand: Vordon
PPV-DVR-190

Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic

242.00 lei

+
Pachet Oglinda Auto Retrovizoare cu Display 4.3 Inch, Camera Video Marsarier si Camera Video DVR Full HD 1080 Vordon pentru Inregistrare Trafic

Pachet Oglinda Auto Retrovizoare cu Display 4.3 Inch, Camera Video Marsarier si Camera Video DVR Full HD 1080 Vordon pentru Inregistrare Trafic

Oglinda retrovizoare cu camera DVR-190 încorporată VORDON.
Suportă cartele de memorie microSD de până la 32 GB.
Rezoluție de înregistrare video: 1080p / 720p / VGA.Puteți ajusta ușor rezoluția filmului înregistrat la nevoile dvs.
Rezoluția imaginii: 1/2/3 MPx
format imagine: JPGPosibilitatea de a schimba durata înregistrării ciclice: respectiv 1, 2 sau 3 minute.
Blocarea ecranului 30/20 / 10s.
Oprirea automată în timpul inactivității.
Opțiunea de a introduce numărul de înregistrare al mașinii care va fi afișat pe film.


G-Sensor
Datorită faptului că aparatul înregistrează în ciclul buclei - în cazul unei supraîncărcări mari
(de exemplu, accidente, șanțuri sau neregularități rutiere) bucla din momentul dat va fi salvată și blocată înainte de suprascriere.Mod parcare
Oglinda are un conector AV-IN, la care puteți conecta camera video marsarier, care este inclusă în set.

Înregistratorul de trafic rutier a devenit recent un accesoriu indispensabil pentru fiecare mașină. Alegerea pe piață este imensă, deci alegeți? Vă prezentăm oglinda DVR-190, oglindă retrovizoare Vordon, care este ieftină și foarte ușor de folosit, îndeplinește toate cerințele necesare și, în plus, este echipată cu o cameră de mers înapoi, ceea ce simplifică durata de viață a șoferului în condiții urbane.


Caracteristici:


-Înregistrare Full HD - înregistrare DVR-190 în calitate excelentă. Înregistrați imaginea în 1080p / 720p / VGA. Datorită acestui fapt, veți înregistra orice eveniment pe drum.
-G-Sensor - un modul care va porni automat înregistrarea camerei când înregistrați un șoc. Acum puteți dormi mai bine noaptea. Vinovatul va fi găsit chiar dacă nu sunteți în jur.
-Opțiunea de atașare a camerei de mers înapoi - această soluție simplă elimină nevoia de a cumpăra echipament suplimentar sub forma unui monitor cu cameră inversă. Utilizați ecranul încorporat.
-Slot pentru cartele microSD - înregistrați-vă călătoria pe un suport extern sub forma unei cartele microSD. Veți putea să revedeți la timp și să analizați situația.
-miniUSB - un port popular datorită căruia puteți încărca oglinda cu sursa de alimentare incorporata.
-unghi larg - camera încorporată are un unghi de filmare de 170 A°. Această soluție vă oferă posibilitatea de a înregistra o zonă mare în fața mașinii.
-DVR - chiar și pentru distanțe scurte , există situații în care video recorder devine singura speranță de a evita frauda sau de a primi mandat de compensare.Oglinda noastră este aplicată în oglinda retrovizoare din mașină. Are un aspect elegant și modern, ochiul camerei este plasat discret pe spatele oglinzii. Nu există elemente montate pe geam, deci nu există elemente suplimentare care să blocheze câmpul vizual în timp ce conduceți. Dacă imaginea din cameră (oglinda retrovizoare) va deranjaza in observarea a ceea ce se întâmplă in spate, puteți să o opriți.


Cum functioneaza?
Camera este foarte usor de folosit, conectati doar sursa de alimentare la portul USB al dispozitivului (adaptorul auto inclus) si introduceti un card de memorie Micro SD. Sunt acceptate carduri cu o capacitate de până la 32 GB. Se recomandă utilizarea cartelelor TF de mare viteză (deasupra clasei 6). După pornirea motorului în mașină (furnizarea camerei), recorder-ul va porni automat și va începe înregistrarea. După oprirea motorului, recorderul va salva conținutul înregistrării pe card și va fi oprit. Înregistrările de pe card pot fi suprascrise sau nu, în funcție de setări. Durata înregistrărilor poate fi setată, de asemenea, în funcție de preferințele dvs. - 3 minute implicite pot fi scurtate la 1 sau 2 minute.

Oglinda are opțiunea de a conecta o cameră video marsarier (inclusă in pachet).


Setul conține:


Oglinda retrovizoare VORDON DVR-190 cu ecran LCD si camera video DVR

Incărcător auto 12V

Camera video marsarier

Suport fixare oglinda

Laveta speciala pentru curatare oglinda

Manual instructiuni


Specificatii:


Simbol: VORDON DVR-190

Codul EAN: 5901801523574

Formate video acceptate: 1080p / 720p / VGA

Difuzor: Da

Culoare: Negru

Capacitatea bateriei: 800 mAh

Unghiuri de vizualizare: 170 de grade

Rezoluția fotografiei [Mpix]: 1/2/3 Mpix

Metoda de montare: montare pe oglinda din fabrică cu benzi de cauciuc atașate

Greutatea netă 600 g

Ecran: 4,3 inch

Tipul carcasei: plastic

Filmare la lumină scăzută: Da

Codec video: Da

Numărul de cadre maxime [Fps]: 30 fps

Numărul de cadre la rezoluția maximă: 30 fps

Memorie max. [GB]: pan la 32 GB

Înregistrarea cu buclă: Da

Camera rotativă: Da

Capacitatea acumulatorului [mAh]: 800 mAh

Pornire înregistrare după pornirea motorului: Da

Carduri de memorie: microSD

Ieșire: av pentru cameră de mers înapoi

Codec video: MPEG, AVI

Greutate brută: 0,8 kg

Dimensiunile pachetului: 246 x 355 x 350 mm

Lungime: 340 mm

Lățime: 118 mm

Inălțime: 69 mm

Producator:VordonCod:PPV3-DVR-190

Poti comanda online produsul Pachet Oglinda Auto Retrovizoare cu Display 4.3 Inch, Camera Video Marsarier si Camera Video DVR Full HD 1080 Vordon pentru Inregistrare Trafic la pretul de 242lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 242.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 242.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 242.00 lei cat costa produsul cu codul PPV-DVR-190 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul PPV-DVR-190 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pachet oglinda auto retrovizoare cu display 4.3 inch, camera video marsarier si camera video dvr full hd 1080 vordon pentru inregistrare trafic

Comanda cu incredere