Brand: STP
HRT-8291127332-3090-54

Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi

279.00 lei

+
Pachet insonorizant STP LIGHT , 2 usi , VIBRO FONO ACUSTIC , 2 STRATURI
Pachet insonorizant STP LIGHT , 2 usi , VIBRO FONO ACUSTIC , 2 STRATURI

Insonorizantul auto STP Black Silver este cel mai bun si cel mai popular material vibro-absorbant folosit pentru concursurile Car Audio si nu numai. STP BLACK Silver este utilizat ca strat de amortizare a vibratiilor în autovehicule îndeplinind cerintele speciale de reducere a sunetului si a vibratiilor. Materialul este proiectat pentru a fi utilizat la temperaturi de la -45 la 100 ° C; materialul poate rezista pâna la o temperatura de 190 ° C, având proprietati anti-coroziune, si este de o calitate inalta

Insonorizantul auto STP Biplast este un material pe baza de burete, perfect pentru absorbtia zgomotului neplacut. Este bine adaptat pentru folosirea la panourile din plastic. STP BIPLAST este utilizat ca material de izolare fonica, amortizare a vibratiilor, cat si izolare termica. Materialul ramâne elastic la temperaturi cuprinse între -40 ° C si 100 ° C, rezistent la temperaturi de pâna la 150 ° C. STP BIPLAST este spuma poliuretanica elastica de calitate inalta , în principal cu celule deschise, cu timp de recuperare prelungit la încetarea ciclului de compresie.

Modalitate aplicare:
Materialul trebuie instalat pe suprafete uscate si curate. Înainte de instalare, învelisul anti-adeziv
trebuie scos de pe material . O parte a
materialului trebuie pusa pe suprafata de montare si apasata pe ea, evitând formarea bulelor de aer.
Materialul trebuie presat suplimentar cu mâinile sau cu o rola, mai ales pe margini. 

STP BLACK SILVER – se aplica primul strat pe tabla din interiorul usii. Materialul trebuie presat bine cu rola fara a se crea bule de aer. Se aplica pe toata suprafata tablei, fara a se aplica pe întariturile din metal a usii, si fara a acoperi gaurile de scurgere pentru condens.STP BIPLAST – se aplica pe fata de usa din plastic. Sa se evite acoperirea sistemului de prindere a fetei de usa (clipse, gauri suruburi).

STP BLACK SILVER 1.8mm
o Continut: 4 coli
o Marime: 0.75 x 0.5 m
o Dimensiune: 1.5 m2
o Utilizat pentru absorbtia vibratiilor si un termo izolator de cea mai buna calitate

STP BIPLAST 15 WAVE
o Continut: 1 coala
o Marime: 1 x 0.75 m
o Dimensiune: 0.75 m2
o Insonorizantul auto STP Biplast 15 este un material pe baza de spuma poliuretanica elastica de calitate inalta, perfect pentru
absorbtia zgomotului neplacut

Rola pentru aplicarea materialului insonorizant
o Compozitie: metal dur
o Marime: 30 mm

Producator:STPCod:HRT-8291127332-3090-54

Poti comanda online produsul Pachet insonorizant STP LIGHT , 2 usi , VIBRO FONO ACUSTIC , 2 STRATURI la pretul de 279lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 279.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 279.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 279.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-8291127332-3090-54 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-8291127332-3090-54 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pachet insonorizant stp light , 2 usi , vibro fono acustic , 2 straturi

Comanda cu incredere