Brand:
STC3-2017-METAL+1T

Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou

107.00 lei

Pachet Complet Siguranta Rutiera - Stingator Metalic P1, Trusa Medicala, Triunghi, Vesta + 1 Triunghi CADOU

PACHET COMPLET AUTO COD RUTIER - TOATE PRODUSELE SUNT OMOLOGATE


Pachetul contine

- 1 Stingator Omologat Reincarcabil Metalic P1 - Valabil 5 ani (60 luni)

- 1 Trusa medicala omologata - Valabila 5 ani (60 luni)

- 2 Triunghiuri reflectorizante

- 1 Vesta reflectorizanta


ATENTIE: SE VINDE PACHETUL COMPLET CARE INCLUDE TOATE ACCESORIILE DE MAI SUS !!!


* produsele se pot gasi si separat pe sitePoti comanda online produsul Pachet Complet Siguranta Rutiera - Stingator Metalic P1, Trusa Medicala, Triunghi, Vesta + 1 Triunghi CADOU la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul STC3-2017-METAL+1T nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC3-2017-METAL+1T atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Pachet complet siguranta rutiera - stingator metalic p1, trusa medicala, triunghi, vesta + 1 triunghi cadou

Comanda cu incredere