Brand: Palmonix
MXY-6156

Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii

23.00 lei

+
Ou Dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii
Ou Dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii

SPECIFICAȚII:
-vârsta: +3 ani.
-certificat: CE, EN71.
-dimensiune ou (lățime / înălțime): 4 / 5,5 cm.
-greutate dinozaur: 12g.
-greutate cu ambalaj: 55g.

Imitatia ouălor cu un dinozaur în mijloc este un tratament minunat pentru cei mici care sunt fascinați de lumea reptilelor mari sau au un interes general în natură. O mică jucărie va oferi cu siguranță puterea de senzații și va stimula emoțiile pozitive la copii.

Oul special proiectat, după aproximativ 12-24 de ore după plasarea acestuia într-un recipient cu apă, va începe să se rupă (deschida) brusc, trezind curiozitatea copilului. În următoarele 48 de ore după ruperea cochiliei, dinozaurul din mijloc va crește treptat, ceea ce este, fără îndoială, un fenomen vizual interesant pentru micii observatori. Nu uitați să completați nivelul apei dacă este necesar, deoarece oul trebuie să fie complet scufundat în apa. Temperatura apei nu trebuie să depășească 35 A° C.

Ou cu un dinozaur la rasă este distractiv și învățând într-una. Datorită jucăriei, copilul poate cunoaște nașterea animalelor din lumea reptilelor. Este o formă inspirată de joc, în timp ce în același timp învățarea răbdării și oportunitatea de a dobândi cunoștințe utile în domeniul biologiei.

Un dinozaurul poate fi folosit mai apoi pentru utilizare creativă, distracție multiplă de joaca.
Oul este la fel de potrivit pentru băieți și fete.

Producator:PalmonixCod:MXY22-6156

Poti comanda online produsul Ou Dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6156 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6156 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ou dinozaur - jucarie interactiva de incubat in apa pentru copii

Comanda cu incredere