Brand: Automax
ATX-0956

Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi

90.00 lei

+
Ornament Toba Auto Tuning Cromat Automax cu 2 Tevi
Ornament Toba Auto Tuning Cromat Automax cu 2 Tevi

-fabricat din metal rezistent cromat ce ii va da un aspect deosebit masinii dumneavoastra odata montat
MONTAJ : Prinderea se face prin cleme odata introdus ornamentul pe teava de esapament strangeti clemele.Aveti grija cand stangeti clemele pentru a preveni o eventuala deteriorare a tevii de esapament

Producator:AutoMaxCod:ATX2-0956

Poti comanda online produsul Ornament Toba Auto Tuning Cromat Automax cu 2 Tevi la pretul de 90lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 90.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 90.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 90.00 lei cat costa produsul cu codul ATX-0956 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ATX-0956 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ornament toba auto tuning cromat automax cu 2 tevi

Comanda cu incredere