04:50:00
Comanda acum si primesti cadou un Voucher de Cumparaturi MotorVIP !
Valoare Voucher: 46.80 lei
Promotie activa de la orele 00:10 pana la orele 04:50 • Cuponul primit reduce 10% din comanda in care este folosit

Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540

Producator: Nespecificat
LUX-120943
Detalii

Ornament lateral profil U pentru muchie

Pentru muchia de la usi si grile masca fata sau alte muchii .
Se monteaza prin presare si ornamentul este arcuit si tine grila sau muchia ca un cleste.
profil tip U , ideal pentru a proteja ornamente interioare sau exterioare .
Dimensiuni:
Lungime 5 m
Latime 8,20 mm
Grosime 5,60 mm

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 52.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 52.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 52.00 lei cat costa produsul cu codul LUX-120943 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LUX-120943 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540 , Producator Nespecificat , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ornament lateral profil U pentru muchie - 2218540

Comanda cu incredere

Bandouri Tuning