Brand: Inny
TKG-908

Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare

71.00 lei

+
Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare
Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare

Organizator de produse cosmetice:
-Este alcătuit din două părți: partea superioară cu 16 compartimente și partea inferioara cu 4 sertare.
-Se potriveste tuturor tipurilor de interioare.
-solid, din acril puternic / rezistent.
-ideal pentru depozitarea cosmeticelor / bijuteriilor.
-se pot stoca si materiale birou, monede, documente, șuruburi etc.

Un organizator practic și elegant pentru cosmetice și bijuterii. Solid, din acril rezistent. Organizatorul este format din două părți care pot fi depozitate împreună sau separat: o parte superioara cu 16 compartimente, iar partea inferioara formata din 4 sertare (partea inferioară are caneluri speciale, astfel încât partea superioară se potrivește perfect deasupra). Organizatorul se potrivește tuturor tipurilor de interioare, arată foarte elegant. Sertarele au inserții moi pentru a proteja împotriva murdăririi
și pentru a preveni deplasarea nedorita a obiectelor în interiorul sertarelor.
Sertarele sunt netede și au mânere estetice. Acestea pot fi îndepărtate complet, ceea ce face mai ușoară curățarea lor. Organizatorul este ideal pentru depozitarea bijuteriilor și cosmeticelor, dar și pentru consumabile și monede, documente, șuruburi etc.

Specificații:
-numărul de compartimente: 16
-numărul de sertare: 4.
-dimensiunile comodei inferioare (w / l / h): 23,5x13,5x10,5 cm.
dimensiunile suprafeței superioare (w / l / h): 21,5x12x8 cm.
-greutate: 1,3 kg.

Producator:InnyCod:TKG2-908

Poti comanda online produsul Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare la pretul de 71lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 71.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 71.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 71.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-908 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-908 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Organizator dulapior transparent pentru produse cosmetice si bijuterii, 16 compartimente + 4 sertare

Comanda cu incredere