Brand: ManiaMall
APT-AG126A

Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici

39.00 lei

+
Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici

Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai miciAG126A Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai miciÎn mod simplu permite, practic și ieftin sa depozitati in mod organizat colecția de cravate, șosete, curele și lenjerie de corp, plasate la întâmplare în sertare.Caracteristici produs-Organizatorul portabil vă permite să păstrați ordinea în sertarul de lenjerie - veți găsi rapid tot ce aveți nevoie, imediat după deschiderea sertarului fără a căuta inutil.
-Acesta va permite să găsiți rapid un obiect necesar -Mai ales atunci când sunteti în grabă, dimineața pentru muncă sau școală.
-Este fabricat din material de înaltă calitate, respirabil și ușor de curățat - părțile laterale ale organizatorului sunt din carton rigid.
-Permite stocarea de până la 12 perechi de șosete sau alte accesorii de diferite dimensiuni.
-Organizatorul nu are un sistem de închidere pentru a facilita și mai mult accesul la lucrurile stocate în acesta.Specificații-Dimensiuni: 32 cm x 24 cm x 10 cm
-Material: sintetic
-Culoare și model: trimis la întâmplareProducator:ManiaMallCod:APT-AG126A

Poti comanda online produsul Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG126A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG126A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici

Comanda cu incredere