Brand: Inny
TKG-754

Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri

33.00 lei

+
Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare Negru/Gri
Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare Negru/Gri

Organizator pliabil pentru portbagajul mașinii.
Un organizator practic pentru portbagajul mașinii, datorită căruia veți avea grijă de ordinea în mașină. Organizatorul este echipat cu 3 compartimente. Acesta va găzdui cu ușurință toate elementele portabile care vor avea locul lor permanent. De asemenea, aveți grijă de siguranța și de ordinea din masina - obiectele nu se vor mai împrăștia în masina. Organizatorul este util în special pentru transportul produselor chimice auto sau a jucăriilor pentru copii. Ajută la menținerea ordinii în mașină. Este rezistent, din material de înaltă calitate.

Specificații:
-Lățime 55 cm
-înălțime cu mânerele de 32 cm
-adâncimea compartimentelor 23cm
-Adâncimea întregului 32cm
-culoare: negru cu ornamente gri

Producator:InnyCod:TKG2-754

Poti comanda online produsul Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare Negru/Gri la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-754 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-754 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Organizator auto pliabil multifunctional cu 3 compartimente, culoare negru/gri

Comanda cu incredere