Brand: APT
APT-AG273B

Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii

33.00 lei

+
Organizator Auto pentru Spatarul Scaunului din Fata al Masinii
Organizator Auto pentru Spatarul Scaunului din Fata al Masinii

Organizator scaun auto pentru spatarul scaunului din fata

Organizatorul este conceput pentru a proteja spatarul scaunelor din față împotriva murdăriei de la: zăpadă, apă, noroi, nisip, sare etc.
In buzunarele sale se pot pune anumite lucruri personale.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Organizatorul își asumă rolul de a proteja scaunele din față, cat si a fi folosit pentru depozitarea unor lucruri ca: jucării pentru copii, pachet de servetele, sticle de apa etc.
Ajută la menținerea ordinii în interiorul mașinii.
Este durabil și ușor de curățat, doar ștergeți-l cu o cârpă umedă sau spălați-l sub apă curgătoare.
Ușor de montat cu curea si scai incorporate.
Rezistent la apă.
Foarte spațios - se pot pune multe lucruri în el, are 6 buzunare de diferite capacități + 4 locuri pentru pixuri.
Dimensiuni: 36cm x 57cm
Culoare: Negru

Producator:APTCod:APT6-AG273B

Poti comanda online produsul Organizator Auto pentru Spatarul Scaunului din Fata al Masinii la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG273B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG273B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii

Comanda cu incredere