Brand: ATL
APT-AG273A

Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent

22.00 lei

+
Organizator Auto pentru Spatarul Scaunului din Fata al Masinii, culoare Negru/Transparent
Organizator Auto pentru Spatarul Scaunului din Fata al Masinii, culoare Negru/Transparent

Organizatorul este conceput pentru a proteja spatarul scaunelor din față împotriva murdăriei de la: zăpadă, apă, noroi, nisip, sare etc.
In buzunarele sale se pot stoca anumite lucruri personale.

Caracteristicile produsului:
-Organizatorul își asumă rolul de a proteja scaunele din față, cat si a fi folosit pentru depozitarea unor lucruri ca: jucării pentru copii, pachet de servetele, sticle de apa etc.
-Ajută la menținerea ordinii în interiorul mașinii.
-Este rezistent și ușor de curățat, doar ștergeți-l cu o cârpă umedă sau spălați-l sub un jet de apă.
-Ușor de montat cu curea si scai incorporate.
-Rezistent la apă.
-Incorporate 3 buzunare.
-Dimensiuni: 40cm x 59cm.
Culoare: Negru + transparent.
-Material: PVC.

Producator:ATLCod:APT12-AG273A

Poti comanda online produsul Organizator Auto pentru Spatarul Scaunului din Fata al Masinii, culoare Negru/Transparent la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG273A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG273A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Organizator auto pentru spatarul scaunului din fata al masinii, culoare negru/transparent

Comanda cu incredere