Brand: IsoTrade
MXY-4687

Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri

91.00 lei

+
Orga Electronica Multifunctionala cu 61 de Clape, Microfon si Diverse Ritmuri si Tonuri

Orga Electronica Multifunctionala cu 61 de Clape, Microfon si Diverse Ritmuri si TonuriSpecificatii:numărul de taste: 61
alimentarea cu energie: 6V (inclusă) sau 4 baterii AA (nu sunt incluse)
certificate: CE, EN 71
vârstă: de la 3 ani
Dimensiuni: 54x17x5cm
greutate: 700gInclustastatură
microfon
Alimentare de 6V

Organe electronice multifuncționale. Ei dezvoltă perfect imaginația, simțul ritmului și abilitățile muzicale, precum și auzul .Te-au lăsat să descoperi pasiunea ta. Aceasta este o alternativă excelentă la un pian voluminos, mare sau la un pian mare. Tastatura vă permite să vă treziți pasiunea muzicală și sufletul artistic . De la o vârstă fragedă, copiii acorde atenție diverselor sunete și îi asimilează într-un ritm rapid care provoacă gândire creativă.Instrumentul este unul dintre puținele care vă permite să monitorizați parametrii cum ar fi volumul, ritmul, ritmul . Este un cadou perfect pentru un copil și va oferi ore bune de distracție între colegii săi. Spațiul practic de stocare de pe spatele tastaturii permite stocarea convenabilă a sursei de alimentare . Microfonul inclus vă permite să combinați muzica electronică cu cântatul copilului. Organele au intrare microfon (inclusă). Tastatura poate fi alimentată de o sursă de alimentare (inclusă) sau de baterii (4 baterii AA - nu sunt incluse).

Data:6 melodii
16 taste diferite
10 ritmuri diferite
8 tipuri de tobe
2 moduri de învățare
înregistrare și redare
efecte sonore
volum și butoane tempo
microfon

Producator:

IsoTradeCod:

MXY9-4687

Poti comanda online produsul Orga Electronica Multifunctionala cu 61 de Clape, Microfon si Diverse Ritmuri si Tonuri la pretul de 91lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 91.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 91.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 91.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4687 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4687 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Orga electronica multifunctionala cu 61 de clape, microfon si diverse ritmuri si tonuri

Comanda cu incredere