Brand: ATL
APT-AG278

Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd + microfon

127.00 lei

Orga electronica cu 54 clape, afisaj LCD + microfon
Orga electronica cu 54 clape, afisaj LCD + microfon

Orga electronica cu 54 clape, afisaj LCD + microfon

Orga electronica cu 54 de clape, cu microfon, ideale pentru învățarea sau joaca copiilor.

Caracteristicile produsului:

-Orga electronica pentru copii. Aceasta este o ofertă pentru toți copiii interesați de lumea muzicii și sunetelor.
-Un instrument bogat echipat care oferă posibilități aproape nelimitate de a realiza cele mai îndrăznețe și surprinzătoare idei muzicale, creând compoziții de neuitat pe care le puteți salva și reda.
-Când redam melodii demo pe ecran, tastele utilizate în prezent sunt evidențiate - este foarte util pentru copii să învețe - pot învăța rapid mai multe melodii. Atunci când tastam singuri (fără funcția DEMO) pe ecran, tastele pe care le folosim în mod curent sunt evidențiate.
-Un cadou ideal pentru un copil - ii permite dezvoltarea pasiunii muzicale, auzul, coordonarea și un sentiment de ritm.
-Orga este destinată copiilor de peste 3 ani și are un certificat de siguranță CE.

Specificații:

-54 clape.
-afișaj LCD mare, clar, iluminat în fundal verde
-100 ritmuri muzicale reglabile
-100 de instrumente
-10 demo melodii
-Control al volumului în 16 pași
-Reglarea la 32 de grade a ritmului
-8 niveluri de ritm
-8 coruri de susținere
-5 panouri de sunet
-funcția de înregistrare și redare a melodiilor
-funcția backup / vibratii / ecou.
-închidere automată
-înregistrarea și redarea
-formarea digitală de la tastatura numerică de la 0-9 sau + -
-Funcția de programare a ritmului
-difuzoare stereo
-capacitatea de a conecta căști sau difuzoare externe
-Alimentare: Adaptor CA sau baterii AA de 6V 1.5V (nu sunt incluse)

Dimensiuni:
-lungime: 63cm
-lățime: 23cm
-cheie lățime: 1,6 cm
-lungime tasta: 7cm

Setul contine:

-Orga
-microfon
-Sursa de alimentare

Producator:ATLCod:APT10-AG278

Poti comanda online produsul Orga electronica cu 54 clape, afisaj LCD + microfon la pretul de 127lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd + microfon , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd + microfon poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 127.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd + microfon prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 127.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 127.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG278 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd + microfon se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG278 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd + microfon , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd + microfon a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Orga electronica cu 54 clape, afisaj lcd  + microfon

Comanda cu incredere