Brand: Topeshop
TOPE-LUMO L1 BIEL MAT

Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat

124.00 lei

Oglinda pentru baie cu raft inferior, model Lumo L1, culoare alb mat
Oglinda pentru baie cu raft inferior, model Lumo L1, culoare alb mat

SIMPLĂ, PRACTICĂ ȘI ELEGANTĂ!
OGLINĂ CU O DATĂ
MODEL: LUMO L1
CULOARE: WHITE
Dimensiunile întregului:
latime 60 cm
înălțime 50 cm
12 cm adâncime

Dimensiunea sticlei oglinzii:
latime 60 cm
înălțime 44 cm
raftul practic
reflexie curată fără distorsiuni, umbre
material protejat împotriva umidității
montare ușoară pe perete
aspect universal
material de înaltă calitate
rezistența la zgârieturi

Producator:TopeShopCod:TOPE2-oglinda-lumo-l1-alb

Poti comanda online produsul Oglinda pentru baie cu raft inferior, model Lumo L1, culoare alb mat la pretul de 124lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 124.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 124.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 124.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-LUMO L1 BIEL MAT nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-LUMO L1 BIEL MAT atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Oglinda pentru baie cu raft inferior, model lumo l1, culoare alb mat

Comanda cu incredere