Brand: IsoTrade
MXY-1730

Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm

20.00 lei

+
Oglinda Dubla Pliabila pentru Cosmetica cu Lupa, Marire 2x, Diametru 11cm
Oglinda Dubla Pliabila pentru Cosmetica cu Lupa, Marire 2x, Diametru 11cm

Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu marire de 2x si diametru de 11 cm

-când este pliat, ocupă puțin spațiu, astfel încât să o puteți avea întotdeauna cu dvs.
-o parte a oglinzii reflectă imaginea reală, iar cealaltă parte o mareste de aproximativ două ori.
-ideal pentru machiaj, activități cosmetice, plasarea lentilelor etc.

SPECIFICAȚII:
-diametrul oglinzii: 11cm
-Dimensiuni (înălțime / lățime): 14x12.5cm
-Greutate: 100g

Oglinda cosmetică cu două fețe, magnifică. Datorită funcției de rotație este foarte practică și utilă în fiecare casă.

Oglinda este solidă și foarte stabilă. Este ușor să de asamblat. Când este pliata, ocupă puțin spațiu, astfel încât să o puteți avea întotdeauna cu dvs. O parte a oglinzii reflectă imaginea reală, iar cealaltă parte mărește aproximativ două ori.

Totul este făcut din metal strălucitor. Oglinda simplifica efectuarea aproape oricarui tratament, este ideala pentru machiaj, activități cosmetice, plasarea lentilelor etc.

Producator:IsoTradeCod:MXY6-1730

Poti comanda online produsul Oglinda Dubla Pliabila pentru Cosmetica cu Lupa, Marire 2x, Diametru 11cm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1730 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1730 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Oglinda dubla pliabila pentru cosmetica cu lupa, marire 2x, diametru 11cm

Comanda cu incredere