Brand: ATL
APT-AG573

Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort

20.00 lei

+
Oglinda Auto Retrovizoare Mica 50mm pentru Unghi Mort
Oglinda Auto Retrovizoare Mica 50mm pentru Unghi Mort

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
O oglindă a mașinii care mărește câmpul vizual al oglinzii din fabrică, datorită căruia puteți vedea cu ușurință ce se întâmplă în spatele dvs. din partea laterală a mașinii.
Asamblare foarte rapidă pe oglinda din fabrică cu bandă dublă (inclusă).
Se potrivește tuturor tipurilor de mașini.
2 elemente incluse - pentru a fi montate în stânga și în partea dreaptă a șoferului.
Culoare: negru
Diametru: 50mm

Producator:ATLCod:APT11-AG573

Poti comanda online produsul Oglinda Auto Retrovizoare Mica 50mm pentru Unghi Mort la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG573 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG573 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Oglinda auto retrovizoare mica 50mm pentru unghi mort

Comanda cu incredere