Brand: Iso Trade
MXY-769

Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu

11.00 lei

+
Ochelari pentru 3D cu 2 Lentile Albastru si Rosu
Ochelari pentru 3D cu 2 Lentile Albastru si Rosu

În 2010, următorul standard după televiziunea HD, a devenit standardul 3D.
Filmele 3D au avut succes, așa că oamenii au început să le vada in casele lor.
În ziua de azi, vă puteți bucura de imaginea incredibilă și de efectele tridimensionale.
Ochelarii sunt facuti sa puteti vedea filme in 3D, folosind o tehnologie a imaginii anaglifice.
Datorita combinatiei a două imagini (roșu și albastru) pe cate o lentila, fiecare ochi obține o culoare după ce ati pus ochelarii facand imaginea tridimensională.

Filtre optice albastru și roșu. Filtrele optice de cea mai bună calitate vă oferă adâncimea perfectă a imaginii.
Ramele din plastic asigură confortul de lungă durată. Ochelarii sunt perfecți pentru a urmări anaglifele policromatice ("colorate").
Funcționează excelent dacă doriți să urmăriți anaglife pe ecranul computerului, în cărți, filme DVD, benzi desenate.
Datorită ochelarilor noștri veți vedea tridimensional.

Dimensiuni: 16,5x14,5cm

greutate: 30g

Producator:Iso TradeCod:MXY2-769

Poti comanda online produsul Ochelari pentru 3D cu 2 Lentile Albastru si Rosu la pretul de 11lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 11.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 11.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 11.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-769 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-769 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ochelari pentru 3d cu 2 lentile albastru si rosu

Comanda cu incredere