Brand: Severin
LDM-RK2425

Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l

225.00 lei

+
Oala Electrica de Gatit cu Aburi Severin pentru Orez, Legume sau Carne, Putere 650W, Capacitate 3L

Oala Electrica de Gatit cu Aburi Severin pentru Orez, Legume sau Carne, Putere 650W, Capacitate 3LOala cu o capacite de 3 litri este recomandata pentru gatitul la abur a tuturor legumelor si a orezului, indiferent de tip.
Cu functie de oprire automata si de mentinere a temperaturii dupa procesul de gatire. (vasul utilizează controlul integrat al temperaturii. Dacă apa se evaporă complet în timpul gătitului, vasul se comută automat la funcția de întreținere a căldurii.) Vasul din interior este detasabil din material neaderent pentru un orez perfect fiert si o curatare usoara.Specificatii- funcția automată de menținere a temperaturii după procesul de gătire;
- din oțel inoxidabil;
- recipient pentru apa evaporata;
- comutator de funcții - se utilizează pentru comutarea între funcția de gătit și funcția de menținere a temperaturii;
- controlul temperaturii - vasul utilizează controlul integrat al temperaturii. Dacă apa se evaporă complet în timpul gătitului, vasul se comută automat la funcția de întreținere a căldurii;
- lingura de orez;
- cablul de alimentare detașabil;Caracteristici:

- Putere 650 W
- capacitate totală 3l
- posibilitatea de fierbere între 0,6 și 1,8 l de orez
- culoare: gri/negruProducator:SeverinCod:LDM2-RK2425

Poti comanda online produsul Oala Electrica de Gatit cu Aburi Severin pentru Orez, Legume sau Carne, Putere 650W, Capacitate 3L la pretul de 225lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 225.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 225.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 225.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-RK2425 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-RK2425 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Oala electrica de gatit cu aburi severin pentru orez, legume sau carne, putere 650w, capacitate 3l

Comanda cu incredere