Brand: Eldom
LDM-BK3S

Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo

148.00 lei

+
Nutri Blender Eldom pentru Smoothie, Putere 500W, Bol din Sticla 1.5L, 2 Viteze + Turbo
Nutri Blender Eldom pentru Smoothie, Putere 500W, Bol din Sticla 1.5L, 2 Viteze + Turbo

Blenderul este comod, la îndemână și ușor de curățat, făcându-l un aliat al oamenilor activi care prețuiesc un stil de viață sănătos și simplitatea soluțiilor. Doar o rotire a recipientului este tot ceea ce este nevoie pentru a prepara sucuri delicioase. si sanatoase in doar cateva secunde.
Caracteristici:

- design elegant;
- putere: 500W;
- două nivele de viteză + TURBO;
- din oțel inoxidabil;
- borcan de sticlă cu o capacitate de 1,5 l;
- protecție împotriva supraîncălzirii;
- capac cu orificiu;
- cupa de măsurare , cu o capacitate de 25 ml;
- capabil sa zdrobeasca gheata;
- lame din oțel inoxidabil;
- picioare de cauciuc anti-alunecare;
- tensiune de 230V 50Hz
- culoare gri/negru.

Producator:EldomCod:LDM2-BK3S

Poti comanda online produsul Nutri Blender Eldom pentru Smoothie, Putere 500W, Bol din Sticla 1.5L, 2 Viteze + Turbo la pretul de 148lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 148.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 148.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 148.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-BK3S nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-BK3S atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Nutri blender eldom pentru smoothie, putere 500w, bol din sticla 1.5l, 2 viteze + turbo

Comanda cu incredere