Brand: Camry
ADL-CR 4071

Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi

204.00 lei

+
Nutri Blender Camry, Putere 1700W, 2 Viteze, 2 Cani Incluse pentru Smoothie sau Alte Bauturi
Nutri Blender Camry, Putere 1700W, 2 Viteze, 2 Cani Incluse pentru Smoothie sau Alte Bauturi

NutriBlender-ul CAMRY este o alegere perfecta pentru toti cei care incep ziua cu un mic dejun sanatos, sub forma unui cocktail de fructe sau legume, smoothie , etc. Un nutriblender echipat cu două viteze și o lamă din oțel inoxidabil care vă permit să pregătiți băutura preferată în doar câteva secunde. Containerul de 1L este suficient pentru toti membrii familiei.
Setul este format din două recipiente (1 și 0,5 litri) cu capac! Puterea minimă a mixerului este de 1000W, iar maximul este de 1700W. Datorită acestui lucru vom pregăti o băutură sanatoasa in cateva secunde.

Caracteristici:

-putere minima 1000 W
-putere max. 1700W
-2 cani 1 și 0,5 l
-2 capace
-2 viteze
-Funcția de zdrobire gheata
-Cutit de taiere din otel inoxidabil

Producator:CamryCod:ADL19-CR 4071

Poti comanda online produsul Nutri Blender Camry, Putere 1700W, 2 Viteze, 2 Cani Incluse pentru Smoothie sau Alte Bauturi la pretul de 204lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 204.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 204.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 204.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 4071 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 4071 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Nutri blender camry, putere 1700w, 2 viteze, 2 cani incluse pentru smoothie sau alte bauturi

Comanda cu incredere