Brand: BedLux
BLX-STANDARD-VIENA8

Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru

268.00 lei

+
Noptiera Imbracata in Piele Eco cu 1 Sertar, Model Viena8, Culoare Negru
Noptiera Imbracata in Piele Eco cu 1 Sertar, Model Viena8, Culoare Negru

Fiecare dintre produsele noastre sunt fabricate în întregime manual din materiale de cea mai înaltă calitate.
Creație mobilier cu design atemporal care o sa arate la fel de bine ca si in ziua producerii acestora, chiar si dupa mulți ani.

Dimensiuni: 40 cm * 40 cm * h50 cm

-Material: lemn / material eco- piele.
-Culoare : negru.
-Decorare : buton de cristal ornamental.

Producator:BedLuxCod:BLX3-standard-viena8

Poti comanda online produsul Noptiera Imbracata in Piele Eco cu 1 Sertar, Model Viena8, Culoare Negru la pretul de 268lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 268.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 268.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 268.00 lei cat costa produsul cu codul BLX-STANDARD-VIENA8 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLX-STANDARD-VIENA8 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Noptiera imbracata in piele eco cu 1 sertar, model viena8, culoare negru

Comanda cu incredere