Brand: Topeshop
TOPE-M1 CZERN

Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru

135.00 lei

Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model Malwa M1, culoare negru
Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model Malwa M1, culoare negru

Dulapurile pentru dulapuri reprezintă un element indispensabil al fiecărui dormitor. Ochelarii, o carte preferată sau un telefon trebuie să fie mereu la îndemână. De aceea, noptile noastre sunt solutia perfecta. Aspectul universal va satisface așteptările tuturor celor care prețuiesc combinația de simplitate și eleganță.

Design minimalist
Bezuchwytowe, fronturile sertarelor oferă o utilizare confortabilă și subliniază caracterul modernist al interiorului.
Manopera foarte bună
Un nou tip de fitinguri, fețe netede fără capace de capăt
Producător polonez
MATERIAL:
a€¢ Corp - PAL laminat.
a€¢ marginile - finisate din PVC (caracterizate prin rezistență mecanică ridicată și chimice)
a€¢ Sertare - pe niște ghidaje cu role garantează un convenabil și mai presus de toate de utilizare în condiții de siguranță.

DIMENSIUNI:
a€¢ Adâncime: 32 cm
a€¢ Lățime: 33 cm
a€¢ Înălțime: 55 cm

UTILIZARE:
Curățați suprafața mobilei cu o cârpă moale.
Evitați utilizarea substanțelor chimice puternice.
Produsul este destinat auto-asamblării.
Când cumpărați la licitațiile noastre, acceptați termenii.

Producator:TopeShopCod:TOPE2-noptiera-malwa-m1-negru

Poti comanda online produsul Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model Malwa M1, culoare negru la pretul de 135lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 135.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 135.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 135.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-M1 CZERN nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-M1 CZERN atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Noptiera cu 2 sertare si un raft deschis, model malwa m1, culoare negru

Comanda cu incredere