Brand: Palmonix
MXY-2603

Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde

30.00 lei

+
Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare Verde
Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare Verde

Copiii dvs. iubesc să se joace în nisip, dar vremea rea a€‹a€‹ii oprește? Nici o problema! Acest nisip magic kinetic pentru copii este ideal pentru a se juca in casă. Acesta va fi un dar perfect pentru cei care iubesc să facă castele. Nisipul kinetic pentru copii dezvoltă integrarea artistică.
Nisipul nu se lipeste de maini. Copiii activi nu-l vor răspândi prea mult prin casa. Nisipul magic nu produce praf. Este foarte ușor de curățat, ceea ce va fi foarte apreciat de părinți.

Producator:PalmonixCod:MXY22-2603

Poti comanda online produsul Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare Verde la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2603 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2603 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Nisip kinetic modelabil pentru copii, pachet 1 kg, culoare verde

Comanda cu incredere