Brand: Palmonix
MXY-4873

Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm

30.00 lei

+
Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm
Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm

Caracteristici:
-multicolora, muzicută din lemn.
-dezvoltă abilități muzicale.
-dimensiunea mică îl face confortabil chiar și pentru mâinile mici.

SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, EN71.
-vârstă: de la 3 ani.
-material: lemn + plastic.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 13x2,7x2,1cm.
greutate: 30g.

Muzicuta din lemn si plastic multicolora, jucarie mare pentru micii muzicieni. Copilul poate încerca să cunoasca primele sunete. Muzicuta frumoasa si culorile vii vor incuraja copilul sa se joace.

Muzicuta dezvoltă abilitățile muzicale ale unui copil, influențează sensul ritmului și dezvoltă auzul. Confortabil pentru mâini mici, mărimea și ușurința jucăriilor îi va încuraja pe copii să înceapă aventura in muzică.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4873

Poti comanda online produsul Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4873 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4873 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Muzicuta multicolora pentru copii, dimensiuni 13x2.7x2.1 cm

Comanda cu incredere