Brand: Palmonix
TKG-1163

Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat

364.00 lei

+
MP3 Player Auto Universal 2DIN cu Radio FM, Bluetooth, Display 7 Inch, USB, MicroSD, AUX, Microfon Incorporat

MP3 Player Auto Universal 2DIN cu Radio FM, Bluetooth, Display 7 Inch, USB, MicroSD, AUX, Microfon IncorporatUn dispozitiv modern, cu ecran tactil de 7 ", o mufă USB și microSD de dimensiune completă pe panoul frontal. Radio-ul are, printre altele, o intrare în camera de vedere spate. Pentru a vă asigura siguranța în timpul deplasării, a fost instalat un modul Bluetooth care vă permite să vorbiți la telefon fără a fi nevoie să luati mâinile de pe volan. Acest produs este un adevarat gadget multimedia care va ajuta in calatoriile dumneavoastra.


Specificații:


Ecran de 7 inch
Bluetooth A2DP
Prin intrarea USB puteți conecta telefonul la radio
Suporta cardurile microSD cu o capacitate de pana la 32 GB
Intrare AUX IN
Microfon încorporat
Posibilitatea de a memora statiile radio
Căutarea automată a posturilor FM
Funcția de modul de noapte
Abilitatea de a schimba iluminarea fundalului tastelor
Formate de fișiere video acceptate RMVB / RM / FLV / 3GP / MPEG / DVIX / XVID / DTA / VOB / AVI
Suport pentru formatele de imagine JPEG / BMP / GIF / TIF
Formatele de fișier audio acceptate MP3 / WMA / WMV / OGG / APE / ACC / FLAC
Funcția de navigare foto
Intrarea în camera de vedere din spate
Introducerea amplificatorului
Ieșire către monitorul externEqualizer -Pop, Rock, ClassicBassSetări sunet - Balanță, Fader. etc.Setările imaginii - luminozitate, contrast, etc.Putere - 4x45W (max)Dimensiuni DIN2


Producator:

PalmonixCod:

TKG9-1163

Poti comanda online produsul MP3 Player Auto Universal 2DIN cu Radio FM, Bluetooth, Display 7 Inch, USB, MicroSD, AUX, Microfon Incorporat la pretul de 364lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 364.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 364.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 364.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1163 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1163 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mp3 player auto universal 2din cu radio fm, bluetooth, display 7 inch, usb, microsd, aux, microfon incorporat

Comanda cu incredere