Brand: Vordon
PPV-HT-852BT

Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon

529.00 lei

+
MP3 Player Auto 2DIN cu Microfon Extern, Bluetooth, Radio FM, Touchscreen Display 7 inch, Telecomanda, USB, MicroSD, AUX, Putere 4x45W, Vordon

MP3 Player Auto 2DIN cu Microfon Extern, Bluetooth, Radio FM, Touchscreen Display 7 inch, Telecomanda, USB, MicroSD, AUX, Putere 4x45W, VordonAparatul de radio este echipat cu un ecran LCD tactil de 7", rezoluție 800x480 pixeli, un port USB și microSD full-size de pe panoul frontal. Player-ul are, printre altele, intrare pentru afisajul camerei de mers inapoi. Pentru a garanta siguranța în timpul conducerii, modulul Bluetooth instalat, vă permite folosirea modului de vorbit tip "hands free".Modulul include suport pentru profilul A2DP, care vă permite să transferați fișiere de muzică de pe un smartphone conectat.

Bluetooth
Radioul are incorporat conexiunea Bluetooth, care vă permite să efectuați apeluri în timpul conducerii. Sunetul telefonului se va auzi prin difuzoare în timp ce un vorbiti cu ajutorului microfonului încorporat. Puteți reda muzică fără fir de pe telefon!Muzia si player de filme
Aparatul are un player audio integrat , astfel încât să puteți reda muzică cu un card microSD, o unitate USB, și cooperează cu alte dispozitive prin conexiunea Bluetooth. Dispozitivul acceptă m. Al. RMVB / FLV / AVI / MP3 / MP5 / MP4 / WMA.Mirror Link
Conectând smartphone-ul la player printr-un cablu USB, playerul activează funcția MirrorLink, care copiază ecranul smartphone-ului la radio. Dispozitivul are un modul care vă permite să conectați telefoanele su sistem de operare Android.

NOTĂ: Radioul nu acceptă iOS.Camera video marsarier


Opțional camera de mers înapoi vă va oferi o imagine de obiectiv cu unghi larg, direct pe ecranul unității dvs. pentru a face mai ușor de manevrat în situații dificile.

Camera este pornită automat când este pornită treapta de mers înapoi.Setul contine:


HT-852BT radio player;

telecomanda;

cadru de montare;

buzunar de montare;

microfon extern

Specificații:


-Bluetooth: Da
-SD Memory Card Reader: Da, de pe panoul frontal
-AM Frecventa: 530KHz-1710KHz
-DVD / CD: Nu
-Abilitatea de a schimba imaginea de fundal. Browser de fotografii. Video player. Telefonul poate fi încărcat. Trecerea automată la vizualizarea camerei de mers înapoi. Ajustarea luminozității afișaj.
-Intrare / ieșire (spate): ISO 2xRCA În, 4x RCA, antena FM
-Culoarea principala Panou: Negru
-Max Putere de ieșire: 45W x 4
-Formate de redare audio: MP3, WMA, MP5, FLV
-Formate video de redare: MP4, MP5, RMVB, AVI, FLV
-Memorie încorporată: Nu
-Telecomanda: Nu
-Iluminare din spate butoane: Da, lumina de fundal roșu
-Sistem de semnal: Windows CE 6.0
-Sistem RDS: Da AF, TA, PTY
-Tuner Radio FM, AM, Salvați până la 18 posturi.
-Include: Radio Vordon HT-852BT, Control de la distanță, Bones ISO, Conectori RCA Bone
-Ieșire camera din spate: Da
-Display: Touch, 7 '' LCD TFT (16: 9), 800 x 480 px
-Panou frontal detasabil: Nu
-AUX: 1x AUX IN, de pe panoul frontal
-Conector ISO: Da
-Conector USB: Pe panoul frontal, 2 DIN
-Dimensiuni: 103x179x130
Producator:

VordonCod:

PPV3-HT-852BT

Poti comanda online produsul MP3 Player Auto 2DIN cu Microfon Extern, Bluetooth, Radio FM, Touchscreen Display 7 inch, Telecomanda, USB, MicroSD, AUX, Putere 4x45W, Vordon la pretul de 529lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 529.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 529.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 529.00 lei cat costa produsul cu codul PPV-HT-852BT nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul PPV-HT-852BT atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mp3 player auto 2din cu microfon extern, bluetooth, radio fm, touchscreen display 7 inch, telecomanda, usb, microsd, aux, putere 4x45w, vordon

Comanda cu incredere