Brand: ATL
APT-AK135

Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii

18.00 lei

+
Mouse Pad cu suport pentru mentinerea incheieturii
Mouse Pad cu suport pentru mentinerea incheieturii

Oferă un confort complet la locul de muncă, împiedică oboseala și durerea la încheietura mâinii
Materialul de deasupra este durabil, plăcut la atingere și ușor de curățat
Suportul cu gel vă ajută să vă mențineți încheieturile în poziție naturală în timp ce lucrați pe computer
Forma conturată se adaptează la forma naturală a încheieturilor
Partea de dedesupt este construita pentru anti-alunecare, împiedicand deplasarea pad-ului pe birou
Dimensiuni: 22 x 20,5 cm (2,5 cm)
Culoare: Negru

Producator:ATLCod:APT8-AK135

Poti comanda online produsul Mouse Pad cu suport pentru mentinerea incheieturii la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK135 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK135 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mouse pad cu suport pentru mentinerea incheieturii

Comanda cu incredere