Brand: ATL
APT-AK279

Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru

43.00 lei

+
Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini USB, Negru
Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini USB, Negru

Produs nou de inalta calitate, mouse optic fără fir cu 6 butoane + rolă.
Forma sa ergonomică și greutatea redusă fac mouse-ul ușor de controlat.
Funcție de economisire automată a energiei. Mouse-ul intră în modul de așteptare după 5 minute.
Distanta maxima de functionare: 10m
Unghiul de acțiune: 360 de grade
Rezolutie: 500 / 1000DPI (comutare cu buton)
Conexiune radio: 2,4 GHz
Numărul de butoane: 6
Funcționează cu USB 1.1 și USB 2.0
Conectare Plug & Play
Compatibil cu Windows 2000 / NT / ME / XP / VISTA / 7/8
Alimentare: 2 x baterii de 1,5 V AAA
Dimensiuni: 105x65x35mm
Culoare: Negru
Dispune de un transmițător mini USB

Producator:ATLCod:APT8-AK279

Poti comanda online produsul Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini USB, Negru la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK279 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK279 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mouse optic wireless cu functie de economisire a bateriei, 6 butoane si transmitator mini usb, negru

Comanda cu incredere