Brand: GTL
GTL-K182C

Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic

28.00 lei

+
Mouse Optic USB cu Iluminare LED, Design Ergonomic
Mouse Optic USB cu Iluminare LED, Design Ergonomic

Mouse optic USB cu iluminare led, design egronomic

Mouse-ul optic este creeat special pentru utilizarea profesională a computerului, îmbunătățind utilizarea jocurilor pe calculator. Formă ergonomică, optimă pentru forma mâinii.

Caracteristicile produsului:
- Senzor optic precis
- Carcasă robustă
- Design ergonomic
- 2 taste + derulare
- Lungimea cablului: aproximativ 140cm
- Iluminare LED.

Producator:GTLCod:GTL2-K182C

Poti comanda online produsul Mouse Optic USB cu Iluminare LED, Design Ergonomic la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-K182C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-K182C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mouse optic usb cu iluminare led, design ergonomic

Comanda cu incredere