Brand: ATL
APT-AK280

Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri

52.00 lei

+
Mouse optic cu BLUETOOTH pentru Dreptaci, 6 butoane Negru-Gri
Mouse optic cu BLUETOOTH pentru Dreptaci, 6 butoane Negru-Gri

Produs nou de inalta calitate, mouse optic wireless cu 6 butoane + rolă.
Se conecteaza la orice dispozitiv compatibil Bluetooth, nu are propriul emițător USB, deci nu îl veți pierde niciodată.
Forma sa ergonomică și greutatea redusă fac mouse-ul ușor de controlat.
Funcție de economisire automată a energiei. Mouse-ul intră în modul de așteptare după 5 minute.
Ideal pentru computerul personal și pentru laptop.
Distanta maxima de functionare: 10m
Unghiul de acțiune: 360 de grade
Rezolutie: 1000/1600 / 2400DPI
Conexiune radio: 2,4 GHz BLUETOOTH
Numărul de butoane: 6
Tip: Dreptaci
Compatibil cu Windows 2000 / NT / ME / XP / VISTA / 7/8 / Android
Alimentare: 2 x baterii de 1,5 V AAA
Dimensiuni: 73x 105mm x 32mm
Culoare: Negru-Gri

Producator:ATLCod:APT8-AK280

Poti comanda online produsul Mouse optic cu BLUETOOTH pentru Dreptaci, 6 butoane Negru-Gri la pretul de 52lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 52.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 52.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 52.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK280 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK280 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mouse optic cu bluetooth pentru dreptaci, 6 butoane negru-gri

Comanda cu incredere