Brand: Alisan
ASN-AL018-AL026

Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori

27.00 lei

+
Mop din Bumbac 250g cu Coada Metalica Detasabila 110cm, Diverse Culori
Mop din Bumbac 250g cu Coada Metalica Detasabila 110cm, Diverse Culori

Mop din bumbac rezistent, cu coada metalica cu filet conic dimensiune 110 de cm.
Mopul curata usor fara sa lase urme.

Specificatii:
- mop din bumbac 250 g, lungime 31 cm;
- coada metalica cu filet conic dimensiune 110 cm

Mop din fire galbene de bumbac, rezistent, ușor de folosit, ce asigură o absorbție ridicată.
Se recomanda pentru suprafete de baie cum este chiuveta,cada,dulap,oglinda,gresie,faianta,cabina de dus sau
pentru sali de fitness,etc

CODUL CULORILOR APROBAT DE U.E
ROSU=se utilizeaza pentru zonele de baie unde riscul de contaminare si infectii este foarte mare(vas de toaleta,pisoar)
GALBEN=pentru suprafete de baie cum este chiuveta,cada,dulap,oglinda,gresie,faianta,cabina de dus sau pentru sali de fitness,etc.
ALBASTRU=pentru suprafete generale cu risc scazut de contaminare cum ar fi instiutii publice(holuri,birouri)geamuri,pardoseli,etc
VERDE=pentru industria alimentara,zone unde se serveste sau se prepara mancare.

Diverse Culori.

Producator:AlisanCod:ASN-AL018-AL026

Poti comanda online produsul Mop din Bumbac 250g cu Coada Metalica Detasabila 110cm, Diverse Culori la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul ASN-AL018-AL026 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ASN-AL018-AL026 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mop din bumbac 250g cu coada metalica detasabila 110cm, diverse culori

Comanda cu incredere