Brand: ManiaMall
APT-OG41

Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display

74.00 lei

Modulator FM MP3 Bluetooth USB dual si afisaj display
Modulator FM MP3 Bluetooth USB dual si afisaj display

OG41 Modulator FM MP3 Bluetooth, USB dual si afisaj display

Muzica preferata MP3 / WMA stick, smartphone-uri / tablete sau dispozitive Bluetooth cu ieșire audio pot fi ușor de redat în mașină.

Caracteristicile produsului:

-Banda de susținere flexibilă inovatoare pentru a seta aparatul la orice unghi.
-Cititorul USB incorporat face posibil ascultatul melodiilor înregistrate direct pe un stick de memorie.
-transmisie fara fir integrat de muzică și apeluri telefonice la sistemul audio auto prin Bluetooth. Comutare automată între redarea de muzică și hands-free modul Bluetooth.
-Abilitatea de a răspunde si incheia apeluri telefonice.
-iesire USB de încărcare: 2x 5V / 2A, compatibil cu iPod / iPhone / iPad și alte dispozitive mobile.
-Prin portul USB, putem asculta muzica de pe playerul MP3 sau stick USB.
-Acest dispozitiv vă permite să ascultați muzică de la player-ul portabil (Discman, MP3 player, walkman, MD, PDA, laptop ...). Doar conectați-le la emițător printr-un cablu - mini-jack.
-Aceasta susține muzica stocată în diferite fisiere.
-Ecranul LCD se aprinde o culoare frumoasa. Este foarte clar și afișează o mulțime de informații utile, cum ar fi frecvența, volumul, pauză, etc.

Specificații:
-Incorporat Bluetooth 2.1 + EDR, A2DP
-Microfon încorporat
-Sistem de reducere a zgomotului și anularea ecoului.
-Gama de frecvență: FM87.5 - 108MHz
-Răspuns în frecvență: 20Hz-15KHz
-Sursa de alimentare: standard de bricheta (DC12 / 24V)
-Format audio: MP3 / WMA
-SNR: 85dB (FM: 60dB)
-Capacitatea de a reda muzică cu până la 32 GB
-USB Putere de ieșire: 2x 5V / 2A
-Citirea fisiere: da
-Intrare audio: Da, 3,5 mm Mini Jack
-Reluare redare după trecerea pe modulator: da
-Consum de energie: 1W
-Distanța maximă de transmisie de semnal radio: 3m
-Distanța maximă de transmisie a semnalului Bluetooth: 10m
-Sensibilitatea maximă a microfonului: 2m
-Dimensiuni LCD: 1.5 inch
-Ecran color: roșu
-Dimensiuni: 11,5 cm x 3,4 cm x 1,6 cm

Include:

-Modulator FM Bluetooth
-Cabluri audio
Toate ambalate într-o cutie de estetică

Producator:ManiaMallCod:APT-OG41

Poti comanda online produsul Modulator FM MP3 Bluetooth USB dual si afisaj display la pretul de 74lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 74.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 74.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 74.00 lei cat costa produsul cu codul APT-OG41 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-OG41 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm mp3 bluetooth usb dual si afisaj display

Comanda cu incredere