Brand: Inny
TKG-778

Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat

70.00 lei

+
Modulator FM MP3 Auto cu afisaj LCD, 2x USB, Bluetooth, Slot SD + Cablu Audio Jack, Telecomanda si microfon incorporat
Modulator FM MP3 Auto cu afisaj LCD, 2x USB, Bluetooth, Slot SD + Cablu Audio Jack, Telecomanda si microfon incorporat

Modulatorul auto FM MP3 Bluetooth este ideal pentru autovehiculele cu un radio care nu are o intrare USB sau o funcție Bluetooth.
Modulatorul permite conversații telefonice convenabile și sigure - are un microfon încorporat și conversația poate fi auzită în difuzoarele auto. Modulatorul redă muzică din telefon prin Bluetooth, cablu jack-to-jack, stick de memorie (prin USB) sau de pe o cartelă de memorie (prin slotul pentru cardul SD).

Caracteristicile produsului:
-Design modern.
-Cap rotativ.
-Incorporata functia BLUETOOTH pentru a primi apeluri.
-Afișajul arată frecvența, titlul fișierului muzical și memoreaza aceste valori atunci când deconectați alimentarea.
-Echipat cu un egalizator.
-Slot pentru discuri portabile, playere DVD / VCD, carduri SD / MMC și PENDRIVE de până la 16 GB.

Setul include:
-Modulator.
-telecomanda.
-cablu jack - jack.

Specificații:
-Corp rotativ.
-Ecran LCD iluminat.
-Suport audio de intrare / ieșire de 3,5 mm.
-Tensiune: DC12V-24V.
-Fișiere acceptate: MP3 / WMA.
-Intervalul de frecvențe FM: 87,5-108,0 MHz .
-Temperatura de lucru: 0 ~ 60 grade Celsius.
-Interval: până la 5 metri.
-Citeste carduri SD / MMC de până la 16 GB.
-2 x slot USB (inclusiv una ca alimentare de 5V, 2.1A).
-Slot pentru card SD / MMC.
-Bluetooth V 3.0 - recepționarea apelurilor.
-DSP avansat pentru reducerea zgomotului și a ecoului.
-Reluarea automată a transmisiei.
-Protejat de o siguranță.

Producator:InnyCod:TKG2-778

Poti comanda online produsul Modulator FM MP3 Auto cu afisaj LCD, 2x USB, Bluetooth, Slot SD + Cablu Audio Jack, Telecomanda si microfon incorporat la pretul de 70lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 70.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 70.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 70.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-778 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-778 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm mp3 auto cu afisaj lcd, 2x usb, bluetooth, slot sd + cablu audio jack, telecomanda si microfon incorporat

Comanda cu incredere