Brand:
STC-LDD-A83439

Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v

59.00 lei

+
Modulator FM MP3 Auto CarSound cu Display Rosu Telecomanda USB Card SD AUX Jack 12/24V
Modulator FM MP3 Auto CarSound cu Display Rosu Telecomanda USB Card SD AUX Jack 12/24V

Modulator FM MP3 cu telecomanda A8343.

Design unic, elegant.

Produsul face parte din gama PREMIUM.

Funtioneaza pe 12 - 24 V

Mufe conexiune: Card SD, USB, si mufa jack 3,5mm. stereo.

Pret pe bucata.

Caracteristici:
Design Modern
Iluminare color
Se foloseste direct in bricheta masinii
Informatiile sunt disponibile pe ecranul LCD
Model de calitate
Se roteste la 360 grade

Specificatii tehnice:
USB 2.0
Display LCD (128x64 pixel)
Suport Card SD (Max 16gb)
Intrare jack 3.5mm(se poate conecta la telefon sau alte dispozitive cu mufa jack)
Voltaj Functionare: 12v-24v
Format suportat: MP3/wma
Curent functionare 60-70mah
Bit rate: 48-320kps
Frecventa in FM: 87.5-108.0MHz
SNR: 85dB (FM: 65dB).
Temperatura de functionare: -10~60 grade Celsius.
Distanta emisie: aproximativ 5m.
Dimensiune: 118mm*40mm*35mm (L*W*H).
Greutate: 135g.
Limba disponibila in meniu: Rusa, Portucheza, Engleza, Franceza, Spaniola, Italiana, Suedeza, Olandeza

Pachetul Contine:
1 x Modulator FM
1 x Telecomanda
1 x Cablu conectare jack
1 x Rezistenta

Garantie 1 ANCod:LUX-STC-LDD-A83439

Poti comanda online produsul Modulator FM MP3 Auto CarSound cu Display Rosu Telecomanda USB Card SD AUX Jack 12/24V la pretul de 59lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 59.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 59.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 59.00 lei cat costa produsul cu codul STC-LDD-A83439 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC-LDD-A83439 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm mp3 auto carsound cu display rosu telecomanda usb card sd aux jack 12/24v

Comanda cu incredere