Brand: APT
APT-OG34

Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc

49.00 lei

+
Modulator FM cu Telecomanda USB, LCD, Card microSD / SD / SDHC
Modulator FM cu Telecomanda USB, LCD, Card microSD / SD / SDHC

Transmițător FM cu USB, LCD si cititor de card microSD / SD / SDHC

Fisierele muzicale preferate in format MP3 / WMA de pe cardul de memorie USB, cardul microSD / SD / SDHC / MMC pot fi ascultate in interiorul mașinii.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Articulația reglabilă vă permite să setați partea de sus a aparatului la orice unghi.
Cititorul de card microSD / SD / SDHC / MMC permite convenabil ascultarea melodiilor înregistrate direct de pe card.
Prin portul USB putem asculta muzica de pe playerul MP3 sau cardul de memorie.
Are un egalizator încorporat cu 5 setări de sunet prestabilite.
Citește muzica stocată în fisiere diferite.
Dispozitivul poate fi controlat prin butoanele de pe transmițător, sau prin telecomanda (inclusa in kit)
Ecranul LCD aprins cu o culoare deschisa foarte clara, afișează o mulțime de informații utile ca: frecvența, volumul, pauză, etc.

Specificații:

Gama de frecvență: FM87.5 - 108MHz
Răspuns în frecvență: 20Hz-15KHz
Sursa de alimentare: priza de bricheta standard (DC12 / 24V)
Format audio: MP3, WMA
Cititor de card microSD / SD / SDHC / MMC
Capacitate de a asculta muzică de pe unitatea flash USB
Intrare audio: nu
Continuarea melodiei după ce transmitatorul a fost oprit: da
Consum de energie: 1W
Distanța maximă de transmisie a semnalului: 10m

Include:

- transmițător FM
- telecomanda

Producator:APTCod:APT4-OG34

Poti comanda online produsul Modulator FM cu Telecomanda USB, LCD, Card microSD / SD / SDHC la pretul de 49lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 49.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 49.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 49.00 lei cat costa produsul cu codul APT-OG34 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-OG34 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm cu telecomanda usb, lcd, card microsd / sd / sdhc

Comanda cu incredere