Brand: Palmonix
TKG-1119

Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd

43.00 lei

Modulator FM Auto pentru Masina cu Bluetooth, HandsFree, MP3, USB, microSD, AUX, Afisaj LCD

Modulator FM Auto pentru Masina cu Bluetooth, HandsFree, MP3, USB, microSD, AUX, Afisaj LCD


Difuzor cu transmitator FM un dispozitiv multifuncțional care este destinat pentru a funcționa în mașină.
Are un slot pentru card microSD și două porturi USB, astfel încât să puteți asculta piesele preferate MP3/WMA prin intermediul radioului.


În set:

Transmițător FM
JACK -> cablu JACK


Specificații:

Interval de frecvență: FM87.5 - 108MHz;
Lumina de fundal: albastru;
Frecvențe: 20Hz-15KHz;
Alimentare: brichetă standard (DC12 / 24V);
Formatul audio: MP3 / WMA;
SNR: 85dB (FM: 65dB);
Built-in cititor de carduri microSD de până la 16 GB
Abilitatea de a reda muzică de la pendrive până la 8 GB;
Descărcarea datelor pe cartela de memorie introdusă în emițător: da, printr-un cablu USB;
Intrare / ieșire audio: da, Mini Jack 3,5 mm;
Reluați redarea după ce emițătorul este pornit din nou: da;
Consum de energie: 1W;
Distanța maximă de transmisie a semnalului: 5m.Producator:PalmonixCod:TKG8-1119

Poti comanda online produsul Modulator FM Auto pentru Masina cu Bluetooth, HandsFree, MP3, USB, microSD, AUX, Afisaj LCD la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1119 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1119 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, usb, microsd, aux, afisaj lcd

Comanda cu incredere