Brand: Palmonix
TKG-1133

Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd

54.00 lei

Modulator FM Auto pentru Masina cu Bluetooth, HandsFree, MP3, 2xUSB, microSD, AUX, Microfon Incorporat, Afisaj LCD
Modulator FM Auto pentru Masina cu Bluetooth, HandsFree, MP3, 2xUSB, microSD, AUX, Microfon Incorporat, Afisaj LCD

Transmițătorul FM este soluția perfectă dacă dorești să asculți muzică in masina.
Tot ce trebuie să faceți este să plasați întreaga bibliotecă muzicală pe o cartelă, cum ar fi o cartelă SD iar transmițătorul
transmite un semnal către radio din mașină. De asemenea, puteți transmite muzica preferată prin Bluetooth.
Poate fi utilizat și ca încărcător pentru dispozitivele mobile.

În set:
Transmițător FM
JACK -> cablu JACK

Specificații:

Fabricat din materiale de înaltă calitate
Afișaj de 1,44 inch
Aparatul poate fi conectat utilizând cablul AUX
Slot pentru cartele de memorie MicroSD
Microfon încorporat
Sistem de anulare a zgomotului și ecoului
Interval de frecvență: FM87.5 - 108MHz
Frecvențe: 20Hz-15KHz
Putere: brichetă standard (DC12V)
Formatul audio: MP3 / WMA
2 x ieșire de încărcare USB: 5V / 1A (intrare USB externă)

Producator:PalmonixCod:TKG8-1133

Poti comanda online produsul Modulator FM Auto pentru Masina cu Bluetooth, HandsFree, MP3, 2xUSB, microSD, AUX, Microfon Incorporat, Afisaj LCD la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1133 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1133 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm auto pentru masina cu bluetooth, handsfree, mp3, 2xusb, microsd, aux, microfon incorporat, afisaj lcd

Comanda cu incredere