Brand: IsoTrade
MXY-4913

Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux

43.00 lei

Modulator FM Auto MP3 Bluetooth cu Dublu USB, Telecomanda si Cablu Jack-Jack AUX
Modulator FM Auto MP3 Bluetooth cu Dublu USB, Telecomanda si Cablu Jack-Jack AUX

Modulator FM MP3 bluetooth auto cu dublu port USB + telecomanda si cablu Jack-Jack

Modulator FM:

-primire apeluri telefonice.
-afișaj LCD mare, cu display iluminat.
-redați melodii din folderul selectat.

SPECIFICAȚII:

-Frecvență: 20Hz - 15kHz 87,5 - 108,0 MHz.
-Versiunea bluetooth: 2.1.
-Raza actiune telecomanda: 3m.
-Suport pentru memorie: pendrive, micro SD.
-Format acceptat: mp3, WMA.
-Dimensiuni modulator (lungime / lățime): 7,5x9 cm
-Dimensiuni telecomanda (lungime / lățime): 8,5x4 cm.
-Lungime cablu jack-jack: 35cm.
-Greutate set: 60g.

Setul Contine:

-Modulator FM.
-Cablu Jack-Jack.
-Telecomanda.

Modulatorul FM permite transmisia radio fără fir. Este o soluție excelentă pentru autoturismele care nu au un Player care citeste CD-uri sau fișiere MP3.
Se caracterizează printr-o funcționalitate uriașă. Dispune de un slot pentru card micro SD încorporat, un port USB dublu și un soclu JACK de 3,5 mm pentru conectarea unui Player extern.

1. 2 x port USB.

Cu două porturi USB, unul poate fi utilizat pentru a reda muzică, iar celălalt pentru a încărca telefonul.

2. DISPLAY LCD.

3. RECEPTIE / CONEXIUNI / SCHIMBARE VOLUM.

4. SELECTARE FRECVENTA / SCHIMBARE MELODIE / SCHIMBAREA FOLDERULUI.

5. CONECTOR AUX.

6. CONECTOR CARD MICRO SD.

Permite efectuare / receprionare apeluri telefonice convenabile și sigure - are microfon încorporat și conversația poate fi auzită în difuzoarele auto. Modulatorul poate reda muzica din telefon prin Bluetooth, cablu, prin intermediul unui stick (prin USB) sau de pe o cartelă de memorie (prin slotul pentru cardul SD).

Producator:IsoTradeCod:MXY5-4913

Poti comanda online produsul Modulator FM Auto MP3 Bluetooth cu Dublu USB, Telecomanda si Cablu Jack-Jack AUX la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4913 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4913 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm auto mp3 bluetooth cu dublu usb, telecomanda si cablu jack-jack aux

Comanda cu incredere