Brand: APT
APT-OG37

Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat

54.00 lei

Modulator FM Auto cu Mufa Jack, Handsfree, USB, Ecran LCD Iluminat
Modulator FM Auto cu Mufa Jack, Handsfree, USB, Ecran LCD Iluminat

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Transmițătorul convertește sunetul de la orice dispozitiv audio care are o ieșire pentru căști, la undele radio care pot fi recepționate pe un radio auto sau pe oricare altul.
Introduceti pur și simplu emițătorul in iesirea pentru casti a oricărui dispozitiv.
Apoi setați frecvența în transmițător la fel ca și radioul pentru a reda sunetul.
Radioul poate fi un radio auto sau orice alt dispozitiv digital pe care îl dețineți.
La sfârșit, trebuie doar să rulați muzica pe telefonul dvs., mp4 și să ascultați muzică pe radioul mașinii, acasa sau locul de muncă.
Transmitatorul are un aspect modern, estetic și de dimensiuni mici.

Specificații:

Sunet stereo de înaltă calitate
PLL digital, transmisie stabilă în condiții nefavorabile
Interval de frecvență: 87,5 - 108,0 Hz
Memoria ultimei frecvențe.
Alimentare: baterie încorporată reincarcabila
Ecran LCD iluminat

Include:

Transmițător FM
Cablu de alimentare USB

Producator:APTCod:APT6-OG37

Poti comanda online produsul Modulator FM Auto cu Mufa Jack, Handsfree, USB, Ecran LCD Iluminat la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul APT-OG37 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-OG37 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Modulator fm auto cu mufa jack, handsfree, usb, ecran lcd iluminat

Comanda cu incredere