Brand: Palmonix
MXY-5766

Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb

15.00 lei

+
Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port USB si Micro USB
Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port USB si Micro USB

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb.
-material: TPE.
-putere: 1W.
-alimentare: USB sau microUSB.
-dimensiuni (mediu / lung / înalt): 9 / 3.9 / 4cm.
-greutate: 18g.

Mini-ventilatorul pentru telefon este un obiect gadget simplu, dar interesant și practic. Fără îndoială, este un tratament pentru fiecare fan al inovației și jucăriilor tehnice. Ventilatorul nu are nevoie de o putere tradițională adaptor sau baterii. Funcționează imediat după conectarea la portul micro USB, de exemplu în telefon.

Este nevoie de energie direct de la soclu. Este compatibil cu toate modelele de telefoane mobile care au fost echipate cu o funcție OTG (On-To-Go). Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că telefonul are funcția de mai sus. Ventilatorul nu funcționează prin adaptoare. În funcție de intrarea telefonului, dispozitivul se află într-o poziție diferită. În orice caz, ventilatorul își execută corect funcția.

Producator:PalmonixCod:MXY23-5766

Poti comanda online produsul Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port USB si Micro USB la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5766 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5766 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini ventilator portabil pentru telefon sau tableta cu port usb si micro usb

Comanda cu incredere