Brand: Blow
BLW-84-251

Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android

54.00 lei

Mini Tastatura Wireless Multimedia Blow, Iluminata LED, Raza 15m, Compatibila Windows, Mac OS, Linux, Android

Mini Tastatura Wireless Multimedia Blow, Iluminata LED, Raza 15m, Compatibila Windows, Mac OS, Linux, AndroidTastatura wireless va permite sa va conectati la mai multe dispozitive wireless si sa lucrati sau sa le controlati, de la o distanta considerabila.
O puteti conecta la smart TV-uri, console de jocuri, home theatre, calculatoare, etc. Tastatura este compatibila cu majoritatea sistemelor de operare. Functioneaza pe baterii (2xAAA) si actioneaza la o distanta maxima de aproximativ 15 m.


Specificații:


- tastatură wireless de 2,4 GHz
- Tipul interfeței receptorului: USB
- Dimensiuni: 146,8 x 97,5 x 19 mm
- Greutate: 110g
- Distanța: aproximativ 15m
- Material: ABS plastic
- Funcții: tastatură + mouse + multimedia
- Compatibil cu: Windows, Mac OS, Linux, Android
- Alimentare: baterie 2xAAA (nu este inclusă)

Producator:BlowCod:BLW7-84-251

Poti comanda online produsul Mini Tastatura Wireless Multimedia Blow, Iluminata LED, Raza 15m, Compatibila Windows, Mac OS, Linux, Android la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-84-251 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-84-251 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini tastatura wireless multimedia blow, iluminata led, raza 15m, compatibila windows, mac os, linux, android

Comanda cu incredere