Brand: Palmonix
GTL-K800F

Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m

61.00 lei

+
Mini Tastatura Wireless Iluminata LED pentru PC, Laptop, Tableta, Xbox, Smart TV, Play Station, Raza 15m
Mini Tastatura Wireless Iluminata LED pentru PC, Laptop, Tableta, Xbox, Smart TV, Play Station, Raza 15m

Tastatură wireless cu iluminare LED. În plus față de butoanele standard, are 18 taste suplimentare care oferă navigare liberă pe internet și control al sunetului. Datorită funcției URL, este posibilă pornirea browserului web imediat. Control optim pentru PC și SmartPhone. Puteți să-l utilizați pentru a trimite e-mailuri, pentru a discuta sau pentru a va juca. Este compatibil cu Windows, Linux, Android și Windows Mobile. Acesta susține, de asemenea, Sony PS3 console. Are incorporat LED de iluminare in 3 culori.

Caracteristici:
- LED incorporat (trei culori: albastru, rosu, verde).
- raza actiune - 15m (fără interferențe de semnal).
- frecvență - 2.403Ghz - 2.480Ghz.
- economie de energie - după 3 minute de inactivitate se activeaza modul sleep.
- taste - 92 + touchpad.
- PC, Pad, Android TV Box, Google TV Box, Xbox 360, PS3, HTPC / IPTV etc.

Producator:PalmonixCod:GTL10-K800F

Poti comanda online produsul Mini Tastatura Wireless Iluminata LED pentru PC, Laptop, Tableta, Xbox, Smart TV, Play Station, Raza 15m la pretul de 61lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 61.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 61.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 61.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-K800F nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-K800F atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini tastatura wireless iluminata led pentru pc, laptop, tableta, xbox, smart tv, play station, raza 15m

Comanda cu incredere