Brand: Inny
TKG-675-ALBASTRU

Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru

75.00 lei

Mini Sistem Audio Portabil 3-in-1, Boxa, PowerBank 1000mAh si Suport Telefon + Cablu USB si Jack, Culoare Albastru
Mini Sistem Audio Portabil 3-in-1, Boxa, PowerBank 1000mAh si Suport Telefon + Cablu USB si Jack, Culoare Albastru

Difuzor fiabil și practic cu o baterie 1000mAh care este utilă în orice călătorie.

Avantaje:
Difuzorul cu baterie de alimentare incorporat este o soluție perfectă pentru bivuac, călătorii sau alte excursii de câteva zile. Suport si difuzor cu baterie de alimentare va permite până la 50 de ore de functionare, iar bateria electrică poate fi utilizată pentru a încărca telefoanele și alte dispozitive portabile. Ieșirea dublă vă permite să încărcați simultan telefonul (sursa de sunet) și difuzorul.
-universal - funcționează și reîncarcă orice dispozitiv.
-Funcția " Power Bank " - utilizați difuzorul ca baterie externa atunci cand bateria telefonului este epuizata, conectați telefonul la baterie și reîncărcați-l rapid.
-funcția "difuzor"
-funcția "suport"
-acumulator 1000mAh încorporat
-culoare: negru
-ambalat într-un pachet elegant (perfect pentru un cadou)

Funcția de sport:
Puteți să vă ascultați muzică preferată și să urmăriți filme confortabilsi convenabil. Compatibilitate - difuzorul se poate conecta cu usurinta la un telefon, tabletă, laptop sau MP3 player, este, de asemenea, compatibil cu dispozitive mai vechi.

Muzică:
Sunetul profund și clar, precum și durata de viață a bateriei permite o folosire neîntreruptă timp de 4 ore a acesteia.

Setul include:
-1x difuzor + baterie de alimentare + suport
-1x cablu USB
-1x cablu AUX
-ambalaj original

Specificații:
-Stare: nou
-Compatibilitate: Încarcă orice dispozitiv
-Caracteristici: baterie de alimentare, difuzor, suport.
-Material : ABS
-Prize: port USB, priză jack de 3,5 mm
-Încărcare: prin portul micro USB
-Timp de lucru : 3-4 ore
-Putere difuzor : 2W
-Include : cablu USB, cablu Jack.

Producator:InnyCod:TKG2-675-albastru

Poti comanda online produsul Mini Sistem Audio Portabil 3-in-1, Boxa, PowerBank 1000mAh si Suport Telefon + Cablu USB si Jack, Culoare Albastru la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-675-ALBASTRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-675-ALBASTRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini sistem audio portabil 3-in-1, boxa, powerbank 1000mah si suport telefon + cablu usb si jack, culoare albastru

Comanda cu incredere