Brand: MalTec
MLS-WLI1500

Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w

93.00 lei

+
Mini Radiator Aeroterma Electrica de Perete MalTec Ceramic pentru Camera sau Birou, Afisaj LED cu Controlul Temperaturii, Putere 400W
Mini Radiator Aeroterma Electrica de Perete MalTec Ceramic pentru Camera sau Birou, Afisaj LED cu Controlul Temperaturii, Putere 400W

Specificatii:
-Putere: 400W.
-Element de încălzire: CERAMIC.
-Conector rotativ care poate fi montat oriunde - capacitatea de a lucra vertical sau orizontal.
-Termostat reglabil de la 15 la 32 A° C.
-Încălzire camere de până la 23m2.
-Afișaj LED digital.
-TIMER până la 12 ore.
-Dimensiuni mici.
-Functionare silențioasă.
-Economisiți spațiu - puteți să-l luați cu dvs. într-o călătorie, ideal de transportat in valiza dvs.
-Comutator automat.
-Carcasa din plastic - Always Cool - realizată dintr-un material special care nu se încălzește.
-Tensiune: 220 - 240 V.
-Frecvență: 50 - 60 Hz.

Dimensiuni:
-Înălțime: 16 cm.
-lățime: 9 cm.
-adâncime: 10,5 cm.
-adâncime cu ștecher: 14 cm.

Incalzitorul eficient și economic Mini Wall Heater WLI1500 este soluția perfectă pentru încălzirea rapidă a încăperii. Trebuie doar să conectați încălzitorul la electricitate, apoi apăsați butonul, setați temperatura dorită și încălzitorul va începe imediat să funcționeze.

Mini radiatorul consumă puțină energie în comparație cu cantitatea mare de căldură pe care o generează. Nu expune costuri ridicate, ne putem bucura de un confort deosebit la locul de muncă, la domiciliu, la un hotel etc.

Datorită dimensiunilor mici, nu ocupă mult spațiu.

TIMER
Vă permite să setați timpul de funcționare al dispozitivului în intervalul de la 1 la 12 ore. Dacă aparatul funcționează continuu timp de 12 ore, se va opri automat din motive de securitate.

Control în două trepte cu element de încălzire ceramic și termostat care funcționează în intervalul de temperatură: 15 A° - 32 A° C. Sigur de utilizat cu afișaj LED, funcția TIMER de la 1 la 12 ore (se oprește automat după 12 ore de funcționare). Carcasa neîncălzită și protecție împotriva supraîncălzirii. Funcționează în poziție verticală sau orizontală, iar fișa dispozitivului poate fi rotită pentru a se potrivi fiecărui soclu.

Conector rotativ
Fișa este rotativă la 180 de grade, astfel încât să putem monta dispozitivul în orice soclu, chiar și atunci când sunt conectate alte prize, acestea nu vor interfera unul cu celălalt.

Afișaj LED:
-Indică temperatura setată a termostatului.
-Afișează setarea vitezei LL (mai mică) și HH (mai mare).
-Folosind funcția cronometru, indică timpul setat.

Datorită dimensiunilor reduse, încălzitorul poate fii folosit atât acasă, cât și in vacante. Vă permite să vă bucurați de căldură plăcută în baie, în dormitor, cameră de zi, etc.

Producator:MalTecCod:MLS5-WLI1500

Poti comanda online produsul Mini Radiator Aeroterma Electrica de Perete MalTec Ceramic pentru Camera sau Birou, Afisaj LED cu Controlul Temperaturii, Putere 400W la pretul de 93lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 93.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 93.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 93.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-WLI1500 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-WLI1500 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini radiator aeroterma electrica de perete maltec ceramic pentru camera sau birou, afisaj led cu controlul temperaturii, putere 400w

Comanda cu incredere