Brand: Palmonix
ZLT-EF-3577-REMOTE

Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w

86.00 lei

+
Mini Radiator Aeroterma Electrica cu Telecomanda pentru Camera sau Birou, Afisaj LED cu Control Temperatura, Element de Incalzire Ceramic, Putere 400W
Mini Radiator Aeroterma Electrica cu Telecomanda pentru Camera sau Birou, Afisaj LED cu Control Temperatura, Element de Incalzire Ceramic, Putere 400W

Vă prezentăm un mini-încălzitor electric. Datorită lui, puteți să uitați de seriile pe care trebuia să le petreceți îmbrăcați gros sau înfășurați într-o pătură!

Mini-încălzitorul electric este un dispozitiv mic și foarte util, care poate încălzi o camera de până la 20 de metri pătrați. Conectați-l doar la electricitate, setați temperatura dorită sau setați momentul în care doriți să funcționeze încălzitorul și gata! În plus, încălzitorul are două trepte de încălzire - lent și rapid, datorită cărora camera se poate încălzi într-un ritm normal sau foarte rapid.

Dispozitivul este foarte ușor de folosit, iar carcasa nu se încălzește din cauza fluxului de căldură, deci se poate folosi in conditii de sigurantă.

Mini-încălzitorul electric prezentat este cel mai bun dispozitiv pentru încălzirea in camere, băi, ateliere sau chiar pentru locul de muncă. Folosește tehnologia termoceramică - se încălzește mult mai bine decât încălzitoarele voluminoase.

Dispozitivul are un termostat încorporat. Vă permite să setați temperatura de la 15 la 32 de grade Celsius, iar după ce ajunge la temperatura setată de noi, se va opri - se va aprinde când temperatura din cameră scade sub cea stabilită de noi.

Încălzitorul are un TIMER - putem seta funcționarea timp de până la 12 ore! În plus, radiatorul are și un sistem de încălzire în două etape - putem încetini sau accelera încălzirea!

Dispozitivul consumă o cantitate mică de energie electrică în comparație cu alte încălzitoare mari. Prin achiziționarea acestui radiator veți obține o cameră caldă și veți economisi energie!

Specificații:
-control din telecomanda, inclusa
-material: element de încălzire ceramic, carcasă din plastic de înaltă calitate.
-carcasa nu se supraîncălzește.
-dimensiuni: 9 x 16 x 10 cm (lățime x înălțime x adâncime).
-tensiune: 220-240 V.
-putere: 400W.
-oprire automată după ce se încălzește camera la temperatura setată.
-termostat: de la 15 la 32 de grade Celsius.
-timer: de la 1 la 12 ore.
-afisaj digital LED.
-suprafață functionare: până la 20 de metri pătrați.
-economic.

Producator:PalmonixCod:ZLT4-EF-3577-remote

Poti comanda online produsul Mini Radiator Aeroterma Electrica cu Telecomanda pentru Camera sau Birou, Afisaj LED cu Control Temperatura, Element de Incalzire Ceramic, Putere 400W la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-EF-3577-REMOTE nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-EF-3577-REMOTE atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini radiator aeroterma electrica cu telecomanda pentru camera sau birou, afisaj led cu control temperatura, element de incalzire ceramic, putere 400w

Comanda cu incredere